Stasjonsworshop lørdag 21. oktober

Utendørs blitzfotografering blir ett av temaene på stasjonsworkshopen.

Lørdag 21. oktober fra klokken 11 til 15 er det duket for faglig påfyll der du kan velge mellom tre forskjellige stasjoner – en før og en etter pizzalunch og fotoprat mellom klokken 12:30 og 13:30. Gå gjerne inn på Facebooksiden og huk av de stasjonene du har lyst til å delta på: Arrangement på Facebook

Du kan velge mellom disse stasjonene:

 

Actionfotografering

Rune Helliesen legger opp til en del teori og en praktisk del. Det blir tema om innstillinger: bruk av lukkertid for action, valg av rett fokusteknikk, bruk av ulike perspektiv og hvordan panorere. Dette prøves også ut i praksis.

Blitzfotografering utendørs

Flemming Stene satser også på både teori og praksis. Fokus blir på å lære at dette er to eksponering som er uavhengige av hverandre, på samme tid. Det blir vist hvordan man kan skape spesielle stemninger.  skal ha tema om fotografering av mennesker på reiser. Hvordan kan du få interessante bilder av fremmede du ikke kjenner?

 

Bildefortellinger

Geir Ertzgaard tar deg med på en bildefortelling om hvordan hans beste menneskeportretter har blitt til i løpet ti – femten år. Siden det er vanskelig å ut og fotografere fremmede i Stavanger i løpet av halvannen time på en regntung lørdag i oktober, blir det mer et kåseri med diskusjon rundt temaet, og snakk om hvordan man teknisk og taktisk jobber for å få fram de beste bildene.

Velkommen til en sosial lørdag med faglig påfyll og inspirasjon!