Nasjonal fotovandring 12. september

I år igjen er Fotoklubben Lukkertid medarrangør av Nasjonal fotovandring. Det er Akam.no, Japan Foto og en rekke fotoklubber rundt omkring i landet som arrangerer denne fotovandringen.

Program

Mellom 11.00 – 11.30 er det frammøte og registrering på Japan Foto i Søregata i Stavanger. Der deles det ut kart med tre avmerkede poster. Disse er bemannet av klubbmeldeller, hvor hver post har sitt eget tema.

  1. Blender – å skape dybde
  2. Lukkertid- å fange og skape bevegelse
  3. Komposisjon og perspektiv


Ca. kl. 13 er det samling hos Japan Foto igjen i 2. etasje. Der blir det servering og bildevisning med Leica-fotograf Truls Bakken.

Konkurranse
Som en del av fotovandringen er det en fotokonkurranse med tema «Min dag», hvor vinnerne får flotte premier gitt av Japan Foto. Deltageravgift er på kr. 100,-.

Fotoklubben Lukkertid
Det er vi i Fotoklubben Lukkertid som er teknisk arranger av fotovandringen i Stavanger sammen med Japan Foto. Lukkertid er en klubb med faste møter første torsdag i måneden på Solborg Folkehøgskole. I tillegg arrangerer klubben workshops, og satser på et sosialt miljø hvor hovedvekten ligger på fotomorro og ikke på konkurranser og det å være best.

Klubben har en egen side på Facebook for betalende medlemmer. Fra 12. september åpnes siden for nysgjerrige, samtidig som årskontingene reduseres for nye medlemmer til 250,- ut 2015.

Har du lest så langt, håper vi du har lyst til å delta på fotovandringen, og at du tar en tur innom Facebook-siden vår. Ønsker du å komme på et møte, så er det åpent for alle. Neste aktuelle klubbkveld for deg er torsdag 1. oktober kl. 19.00.